AnaSayfa / Genel / Kahve falında saz çalanı görmek

Kahve falında saz çalanı görmek

Kahve falında saz çalanı görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, zenginlik elde edeceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saz çalanı gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki fikirleriniz değişken olabilir.

Kahve falında saz çalan görmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saz çalan birini görmek işindeki verimliliğinin artacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine delalettir.

Kahve falında saz çalanı görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında para çalanı yakalamak hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında enstrüman çalan birini görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına delalettir.

Kahve falında davul çalan birini görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında piyano çalan görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çalan kapıyı açmamak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir