AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış saz görmek

Kahve falında kırılmış saz görmek

Kahve falında kırılmış saz görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış saz gördüyseniz:

  • Meslektaş veya iş arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmeniz iş hayatınızla bağlantılı projelerinizde zıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında kırılmış saz görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına yorulur.

Kahve falında sazın kırıldığını görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saz kırıldığını görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sazı kırmak maddi yükümlülüklerin artacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında saz çalanı görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saz çaldığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında elinde saz görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına alamet eder.

Kahve falında saz hediye almak konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, sağlık ve hayır getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir