AnaSayfa / Genel / Kahve falında saz görmek

Kahve falında saz görmek

Kahve falında saz görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kazancının sürekli artacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kazanç kapılarının kapanacağına yorulur.

Kahve falında saz gördüyseniz:

  • Daha bir bağımsız yapıdasınız.

Kahve falında saz çalanı görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında saz yapmak insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık saz çalmak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında sazın kırıldığını görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek ele geçen paranın daha da artacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saz çaldığını görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında saz çalmayı öğrenmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saz aldığını görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir