AnaSayfa / Genel / Kahve falında saz yapmak

Kahve falında saz yapmak

Kahve falında saz yapmak sorunların ortadan kalkacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında saz yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işleriniz, gidişiniz veya ilişkileriniz üzerine yorumları olabilir, değecekse karşılık vermelisiniz.

Kahve falında saz yapmak kâbus gibi günlerin geleceğine, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına delalettir.

Kahve falında başkasının saz çaldığını görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kırık saz görmek kısmetinin kapanacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık saz çalmak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, rahat bir hayata başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış saz görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında elinde saz görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında saz aldığını görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, aradaki buzların eritileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saz çalınmasını görmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir