AnaSayfa / Genel / Kahve falında saz aldığını görmek

Kahve falında saz aldığını görmek

Kahve falında saz aldığını görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, başarısızlığa düşüleceğine, sinirlerinin yıpranacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında saz aldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişileri olayları sizin gözünüzle görmeleri için ikna etmeniz zor olsa da başarabilirsiniz.

Kahve falında saz aldığını görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında saz kırıldığını görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saz dinlemek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık saz görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saz teli görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında saz çalan görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saz çalıp türkü söylemek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saz çaldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir