AnaSayfa / Genel / Kahve falında abi tarafından dövülmek

Kahve falında abi tarafından dövülmek

Kahve falında abi tarafından dövülmek sevdiği kişilere kavuşacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abi tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, maddi konular veya pazarlıklar ön planda olabilir.

Kahve falında abi tarafından dövülmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına inanılır.

Kahve falında abi ve abla görmek büyük paralar kazanılacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına yorulur.

Kahve falında abi kardeş görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında olmayan abi görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abinin öldüğünü görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine yorulur.

Kahve falında baba ve abi görmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine inanılır.

Kahve falında abi görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına tabir olunur.

Kahve falında abiyi dövmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir