AnaSayfa / Genel / Kahve falında olmayan abi görmek

Kahve falında olmayan abi görmek

Kahve falında olmayan abi görmek malına gelecek zarara, hayallerinin gerçekleşeceğine, insanların güvenini kazanacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, rütbesinin yükseleceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında olmayan abi gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşlıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Kahve falında abiyi damat görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, çok dikkat çekeceğine delalet eder.

Kahve falında uzaktaki abiyi görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abilerini görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abiyi görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü abi görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında anne baba abi görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, rahatının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında abini üzgün görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında abla abi görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir