AnaSayfa / Genel / Kahve falında abi görmek

Kahve falında abi görmek

Kahve falında abi görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında abi gördüyseniz:

  • Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin bir abiyi görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında abi diye bağırmak sevineceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü abiyi görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında abi ve babayı görmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abinin askere gittiğini görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına yorulur.

Kahve falında abi ve dayı görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında abinin hanımını görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abi ve erkek kardeş görmek işlerinde çok başarılı olacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir