AnaSayfa / Genel / Kahve falında abiyi dövmek

Kahve falında abiyi dövmek

Kahve falında abiyi dövmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, daha fazla gelir sahibi olunacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abiyi dövmek gördüyseniz:

  • İş birliği yaptığınız kimseler, eşiniz ya da ortaklarınız fazla harcamalara yol açabilirler.

Kahve falında abi dövmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında abiyi dövmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, istenen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öz abi görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, alanında marka bir isim olacağına işaret eder.

Kahve falında abiyle konuşmak çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abi düğünü görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında abiyi damat görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü abiyi görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında abi olmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir