AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba ve abi görmek

Kahve falında baba ve abi görmek

Kahve falında baba ve abi görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, kazancının artacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına inanılır.

Kahve falında baba ve abi gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda detaycı olmak olası yanlışların önüne geçebilir.

Kahve falında abi ve babayı görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne baba abi görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında baba abi görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza inanılır.

Kahve falında anne baba ve abi görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abi ve baba görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baba ve abi görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında abiyle evli olduğunu görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sermayesinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abiyle birlikte olmak saygınlığına leke sürüleceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir