AnaSayfa / Genel / Kahve falında abinin öldüğünü görmek

Kahve falında abinin öldüğünü görmek

Kahve falında abinin öldüğünü görmek gülüp eğleneceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, eline haram para geçeceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, o kişiye zararının dokunacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Kahve falında abinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Kibarlığı elde bırakmadan geri çevirmeniz gerekebilir.

Kahve falında abiyi öldürmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında abinin öldüğünü görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abiyi öldü görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abini öldürmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abi öldürmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abinin öldüğünü duymak toplum içindeki saygınlığının artacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına delalettir.

Kahve falında abi öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abini görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir