AnaSayfa / Genel / Kahve falında savcıya ifade vermek

Kahve falında savcıya ifade vermek

Kahve falında savcıya ifade vermek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savcıya ifade vermek gördüyseniz:

  • Yakın çevreniz ile veya yakınlarınız ile fikir alışverişlerinde bulunacaksınız, kendiniz ile ilgili fikirlerinizde bazı değişiklikler olacak.

Kahve falında savcıya ifade vermek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına işaret eder.

Kahve falında hakime ifade vermek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polise ifade verdiğini görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına yorulur.

Kahve falında mahkemede ifade vermek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında jandarmaya ifade vermek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ifade vermek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karakolda ifade vermek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, her zaman el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ifade verdiğini görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir