AnaSayfa / Genel / Kahve falında ifade vermek

Kahve falında ifade vermek

Kahve falında ifade vermek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında ifade vermek gördüyseniz:

  • Düşünerek bir dakika daha harcamanıza gerek olmayabilir.

Kahve falında polise ifade verdiğini görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine yorulur.

Kahve falında polise ifade vermek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında savcıya ifade vermek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, can sıkıntısının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ifade verdiğini görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işarettir.

Kahve falında karakolda ifade vermek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, kısmetsizlik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ifade vermek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hakime ifade vermek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında jandarmaya ifade vermek Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, hayırlı kapıların açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir