AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkemede ifade vermek

Kahve falında mahkemede ifade vermek

Kahve falında mahkemede ifade vermek keyfinin olmayacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret eder.

Kahve falında mahkemede ifade vermek gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında mahkemede ifade vermek işleri yoluna sokacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ifade vermek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına rivayet eder.

Kahve falında karakolda ifade vermek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında jandarmaya ifade vermek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında hakime ifade vermek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında polise ifade vermek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında savcıya ifade vermek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında polise ifade verdiğini görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir