AnaSayfa / Genel / Kahve falında hakime ifade vermek

Kahve falında hakime ifade vermek

Kahve falında hakime ifade vermek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, tüm parasını kaybedeceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında hakime ifade vermek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda kendi çıkarlarınızı ön planda tutmalısınız.

Kahve falında hakime ifade vermek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karakolda ifade vermek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Kahve falında jandarmaya ifade vermek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polise ifade vermek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına yorulur.

Kahve falında savcıya ifade vermek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine rivayet eder.

Kahve falında mahkemede ifade vermek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında polise ifade verdiğini görmek takdir toplayacak işler yapacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında ifade verdiğini görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir