AnaSayfa / Genel / Kahve falında jandarmaya ifade vermek

Kahve falında jandarmaya ifade vermek

Kahve falında jandarmaya ifade vermek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, muradın yerine geleceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, uzun ve hayırlı bir ömre işarettir.

Kahve falında jandarmaya ifade vermek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin yeterince akıllı olmadığını düşünerek, kendinizi buna göre karşılık vermek, tepki göstermek ya da hareket etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında jandarmaya ifade vermek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine delalettir.

Kahve falında hakime ifade vermek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında polise ifade verdiğini görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında karakolda ifade vermek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında ifade verdiğini görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında polise ifade vermek yüklü siparişler alacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine alamet eder.

Kahve falında ifade vermek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savcıya ifade vermek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir