AnaSayfa / Genel / Kahve falında ifade verdiğini görmek

Kahve falında ifade verdiğini görmek

Kahve falında ifade verdiğini görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında ifade verdiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerini memnun etmek için gereğinden fazla zaman harcıyorsunuz.

Kahve falında polise ifade verdiğini görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ifade verdiğini görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, güzel haberlerin alınacağına işarettir.

Kahve falında ifade vermek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işarettir.

Kahve falında savcıya ifade vermek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Kahve falında polise ifade vermek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hakime ifade vermek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında jandarmaya ifade vermek zayıflayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine yorulur.

Kahve falında karakolda ifade vermek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, şeref ve haysiyetin artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir