AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaştan korkmak

Kahve falında savaştan korkmak

Kahve falında savaştan korkmak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, kötü yönde hareket edeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaştan korkmak gördüyseniz:

  • Mesleki ya da eğitimle ilgili konularda çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında savaşta korkmak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet eder.

Kahve falında savaştan korkmak yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında savaşa yardım etmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz savaşı görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, geçineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında savaştan kaçıp kurtulmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında savaşta vurulduğunu görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında savaş ve silah görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine inanılır.

Kahve falında savaşın içinde olduğunu görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir