AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaştan kaçıp kurtulmak

Kahve falında savaştan kaçıp kurtulmak

Kahve falında savaştan kaçıp kurtulmak eline yüklü miktarda para geçeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında savaştan kaçıp kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler ya da işler sonlanabilir veya sonuçlanabilir.

Kahve falında savaştan kaçıp kurtulmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında savaştan kurtulmak yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına inanılır.

Kahve falında kaçırılmak ve kurtulmak kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında aslandan kaçıp kurtulmak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmandan kaçıp kurtulmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine işarettir.

Kahve falında kaçırılıp kurtulduğunu görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaçırılmaktan kurtulmak aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında köpekten kaçıp kurtulmak kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, eğlenceli günler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir