AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz savaşı görmek

Kahve falında deniz savaşı görmek

Kahve falında deniz savaşı görmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz savaşı gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan kurtulabilirsiniz.

Kahve falında deniz savaşı görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine delalet eder.

Kahve falında denizde savaş gemileri görmek bazı ortak işlere gireceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde savaş gemisi görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine delalettir.

Kahve falında denizde savaş görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini çanakkale savaşında görmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine alamet eder.

Kahve falında savaş gemileri görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında teröristlerle savaş görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında askerlerin savaştığını görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir