AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşa yardım etmek

Kahve falında savaşa yardım etmek

Kahve falında savaşa yardım etmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, işyerini kapatacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında savaşa yardım etmek gördüyseniz:

  • İşvereninizle veya eğitmenlerinizle ya da eşinizle anlaşmazlık yaşıyabilirsiniz, ılımlı olun.

Kahve falında savaşa yardım etmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine işaret eder.

Kahve falında savaş içinde olduğunu görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına delalet eder.

Kahve falında savaş silah görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini çanakkale savaşında görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, çok ünlü bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında uçakların savaştığını görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nükleer savaş görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde savaş görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında iç savaş görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir