AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşta vurulduğunu görmek

Kahve falında savaşta vurulduğunu görmek

Kahve falında savaşta vurulduğunu görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına alamet eder.

Kahve falında savaşta vurulduğunu gördüyseniz:

  • Ani kararlar bedeller ödetebilir.

Kahve falında savaş vurulmak takdir edileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savaşırken vurulmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına inanılır.

Kahve falında savaşta vurulmak umutlarının çoğalacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalettir.

Kahve falında savaşta vurulduğunu görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında savaş yapıldığını görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında yastık savaşı yapmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, hastalıklarının düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında savaş bombası görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına inanılır.

Kahve falında savaşta birini öldürmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir