AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşta korkmak

Kahve falında savaşta korkmak

Kahve falında savaşta korkmak huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, adının yayılacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında savaşta korkmak gördüyseniz:

  • Kimseyi tolere etmek zorunda hissetmemelisiniz.

Kahve falında savaştan korkmak o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına yorulur.

Kahve falında savaşta korkmak hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine delalettir.

Kahve falında savaşın içinde olmak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaş topu görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaş gitmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında kılıçla savaş yapmak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında savaş kan görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında savaş çatışma görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir