AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşta yanmak

Kahve falında savaşta yanmak

Kahve falında savaşta yanmak parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, tatsızlıklar çıkacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, huzurlu günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında savaşta yanmak gördüyseniz:

  • Finansal başlıklı konularda ufak tefek stresli durumlarla uğraşabilirsiniz.

Kahve falında savaşta yanmak çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dili yanmak yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünü yandıgını görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabısı yanmak birçok firmadan iş teklifi geleceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında canı yanmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtı yanmak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına işaret eder.

Kahve falında ateşte yanmak çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına inanılır.

Kahve falında eli yanmak sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, araba alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir