AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşta komutan olmak

Kahve falında savaşta komutan olmak

Kahve falında savaşta komutan olmak ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında savaşta komutan olmak gördüyseniz:

  • Herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Kahve falında savaş komutanı olmak aksi takdirde çaresiz kalacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında savaşta komutan olmak büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta komutan olduğunu görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri komutan görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, başarılarının daim olacağına inanılır.

Kahve falında tugay komutanı görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında denizci komutan görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında komutandan tokat yemek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komutana tekmil vermek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir