AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizci komutan görmek

Kahve falında denizci komutan görmek

Kahve falında denizci komutan görmek iyi kısmetleri olacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, ailesini de mutlu edeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizci komutan gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde anlaşmazlık veya kavgalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında deniz komutanı görmek hak yolundan ayrılacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine inanılır.

Kahve falında denizci komutan görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komutan asker görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tugay komutanı görmek rahatının yerine geleceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında komutandan tokat yemek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine işarettir.

Kahve falında komutana selam vermek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında eski komutanı görmek yanlış kararlar vereceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında savaşta komutan olmak iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir