AnaSayfa / Genel / Kahve falında komutandan tokat yemek

Kahve falında komutandan tokat yemek

Kahve falında komutandan tokat yemek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, işlerinden de geri kalacağına yorulur.

Kahve falında komutandan tokat yemek gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizi destekleyen kişiler var.

Kahve falında komutandan tokat yemek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, yeni bir ev alınacağına alamet eder.

Kahve falında ordu komutanı olmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, rızkında ve malından olacağına delalet eder.

Kahve falında eski komutanı görmek isteklerin yerine geleceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz komutanı görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bayan komutan görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük komutan görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında denizci komutan görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kendini komutan olarak görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir