AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş komutanı olmak

Kahve falında savaş komutanı olmak

Kahve falında savaş komutanı olmak zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaş komutanı olmak gördüyseniz:

  • Ruhsal ya da felsefik yaşam tarzı değişiklikleri olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında savaşta komutan olmak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında savaş komutanı olmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında savaşta komutan olduğunu görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine yorulur.

Kahve falında komutana sarılmak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına delalettir.

Kahve falında kendini komutan olarak görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında alay komutanı görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza delalet eder.

Kahve falında komutana selam vermek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, doyasıya hasret gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komutandan hediye almak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, yetki sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir