AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri komutan görmek

Kahve falında askeri komutan görmek

Kahve falında askeri komutan görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, adaletin geleceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askeri komutan gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla şey yapmak ya da çok fazla şeye sahip olmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında askeri komutan görmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komutan asker görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında komutan görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına inanılır.

Kahve falında tugay komutanı görmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye rivayet eder.

Kahve falında komutandan emir almak kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında komutana selam vermek iyi haberler alınacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine yorulur.

Kahve falında bayan komutan görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında komutanın elini öpmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, daha fazla gelir elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir