AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski komutanı görmek

Kahve falında eski komutanı görmek

Kahve falında eski komutanı görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına işaret eder.

Kahve falında eski komutanı gördüyseniz:

  • Hangisi olursa olsun gerekli hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Kahve falında eski komutanı görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına yorulur.

Kahve falında eski komutanını görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında büyük komutan görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında komutan asker görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komutanın elini öpmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, inancını bir kenara atacağına rivayet eder.

Kahve falında komutana tekmil vermek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine delalet eder.

Kahve falında askerdeki komutanını görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine rivayet eder.

Kahve falında komutandan hediye almak dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir