AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker komutan görmek

Kahve falında asker komutan görmek

Kahve falında asker komutan görmek geçmişi unutup geleceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine alamet eder.

Kahve falında asker komutan gördüyseniz:

  • Bazı konularda temelsiz suçlamalar keyfinizi kaçırabilir.

Kahve falında komutan asker görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına alamet eder.

Kahve falında askerdeki komutanını görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker ve komutan görmek azap çektiğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında asker komutan görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, dualarından hayır görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında alay komutanı görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında garnizon komutanı görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek rütbeli komutan görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizci komutan görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir