AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş topu atıldığını görmek

Kahve falında savaş topu atıldığını görmek

Kahve falında savaş topu atıldığını görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, makamını garantileyeceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaş topu atıldığını gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok harekete geçiriyor.

Kahve falında savaş topu atıldığını görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında savaş topu görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topun peşinden koşmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında nur topu gibi erkek bebek görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında nur topu gibi bebek görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında gökten ateş topu görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında topu tutmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topu patlatmak işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir