AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş alanı görmek

Kahve falında savaş alanı görmek

Kahve falında savaş alanı görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, işlerine dört elle sarılacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına işarettir.

Kahve falında savaş alanı gördüyseniz:

  • Yani bir olay sizin için önem arz ediyorsa, önemlidir.

Kahve falında kendini savaş alanında görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına işarettir.

Kahve falında savaş alanı görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaş alanında olduğunu görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına delalettir.

Kahve falında beyaz alan görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına yorulur.

Kahve falında yeşillik alan görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında su alan tekne görmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında açık alanda tuvalet görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çim alan görmek dünya malı edineceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir