AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik alan görmek

Kahve falında yeşillik alan görmek

Kahve falında yeşillik alan görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşillik alan gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabilecek durumdasınız.

Kahve falında yeşil alanda koşmak fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik alanda koşmak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında yeşil alanda yürümek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil alanda görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz ve yeşil alan görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil alanda piknik yapmak sık sık alışverişe gidebileceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil bir alanda oturmak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine inanılır.

Kahve falında yeşil alan ve deniz görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir