AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz alan görmek

Kahve falında beyaz alan görmek

Kahve falında beyaz alan görmek ticarete adım atacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, zorluklarının son bulacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz alan gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki değişiklik yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında beyaz alan görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çayırlık alan görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında toprak alan görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kilo alan birini görmek burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil alanda olmak hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, sinirlerinin yıpranacağına yorulur.

Kahve falında ormanlık alanda kaybolmak sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına yorulur.

Kahve falında ekili alan görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında dar alan görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir