AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş alanında olduğunu görmek

Kahve falında savaş alanında olduğunu görmek

Kahve falında savaş alanında olduğunu görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, dileklerin kabul olacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine inanılır.

Kahve falında savaş alanında olduğunu gördüyseniz:

  • Ya da karşı taraf da aynı şekilde düşünebileceği için işler daha da fazla karışabilir.

Kahve falında kendini savaş alanında görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaş alanı görmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, ona emek vereceğine inanılır.

Kahve falında savaş alanında olduğunu görmek kişisel kavgaların son bulacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında alanya görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  delalet eder.

Kahve falında abdest alanı görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz alan görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında abdest alan kişiler görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçlık alan görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir