AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini savaş alanında görmek

Kahve falında kendini savaş alanında görmek

Kahve falında kendini savaş alanında görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini savaş alanında gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz kendinize olan güveninizi arttırabilir.

Kahve falında savaş alanı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, zor bir durumda kalacağına yorulur.

Kahve falında kendini savaş alanında görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına inanılır.

Kahve falında savaş alanında olduğunu görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşillik alanda koşmak mutlu günler yaşanacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz alan görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ağaçlı yeşil alan görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, dolandırılacağına işaret eder.

Kahve falında yemyeşil alan görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz ve yeşil alan görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir