AnaSayfa / Genel / Kahve falında saten perde görmek

Kahve falında saten perde görmek

Kahve falında saten perde görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, bunalıma gireceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında saten perde gördüyseniz:

  • Baskı altında ani kararlar almak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında saten perde görmek aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, kendisini ailesine vereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil saten kumaş görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına delalettir.

Kahve falında siyah saten elbise görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına yorulur.

Kahve falında saten elbise görmek kötü günler yaşanacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı saten elbise görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil saten elbise giymek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında saten gecelik giymek hayatını ailesine adayacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz saten elbise giymek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir