AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı saten elbise görmek

Kahve falında kırmızı saten elbise görmek

Kahve falında kırmızı saten elbise görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı saten elbise gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler yapmanın veya belli düzenlemelerin ya da anlaşmaların zamanı geldiğini hissettiren olaylar yaşanabilir.

Kahve falında saten kırmızı elbise görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hakkını savunamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı saten elbise giymek yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı saten elbise görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, getirisi çok olan işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saten yeşil elbise giymek Allah’a dua edeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz saten elbise giymek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında mavi saten elbise görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi saten elbise giymek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil saten elbise giymek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yardımcı olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir