AnaSayfa / Genel / Kahve falında saten çarşaf görmek

Kahve falında saten çarşaf görmek

Kahve falında saten çarşaf görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında saten çarşaf gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini veya girişiminizi ilerlediği hızın dışına çıkarma arzunuz geri tepebilir.

Kahve falında saten çarşaf görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı saten elbise görmek yanlışlara düşeceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına yorulur.

Kahve falında saten gecelik giymek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında saten kırmızı elbise görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında pembe saten yorgan görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saten beyaz gecelik giymek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil saten kumaş görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında siyah saten gecelik görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir