AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarraf görmek

Kahve falında sarraf görmek

Kahve falında sarraf görmek düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarraf gördüyseniz:

  • Karşı tarafı ikna edebileceğinizden ya da yatıştırabileceğinizden eminseniz, konuşabilirsiniz.

Kahve falında altın sarraf görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarrafa gitmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sarraf dükkanı görmek huzurlu ve sakin bir yaşama, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında sarraf dükkanı açmak kötü günleri geride bırakacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında sarraf görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir