AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın sarraf görmek

Kahve falında altın sarraf görmek

Kahve falında altın sarraf görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, şerefli bir hayat süreceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında altın sarraf gördüyseniz:

  • Herşey aynı anda üzerinize gelebilir.

Kahve falında altın sarraf görmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarrafa gitmek çok kolay bir hayatı olacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına işaret eder.

Kahve falında sarraf dükkanı açmak ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sarraf görmek hırsızlık yapacağına, maneviyata yöneleceğine alamet eder.

Kahve falında sarraf dükkanı görmek büyük atılımlar yapılacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının kolunda altın bilezik görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında altından yılan görmek işlerin düşeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında altın halhal görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir