AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarrafa gitmek

Kahve falında sarrafa gitmek

Kahve falında sarrafa gitmek içinin rahat edeceğine, kişinin kazancının artacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sarrafa gitmek gördüyseniz:

  • Ne yapalım, katlanmak zorundasınız.

Kahve falında sarrafa gitmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine delalettir.

Kahve falında sarraf görmek yapılan planların alt üst olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarraf dükkanı açmak bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında altın sarraf görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarraf dükkanı görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında hızlı giden otobüs görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havaalanına gitmek çok mutlu günler geçireceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sivasua gitmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir