AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanda temizlik yapmak

Kahve falında dükkanda temizlik yapmak

Kahve falında dükkanda temizlik yapmak huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında dükkanda temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında dükkanda temizlik yapmak zararlarını telafi edeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dükkanı temiz görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, bazı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında kuru temizleme dükkanı görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine işarettir.

Kahve falında temiz dükkan görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dükkan yapmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkanda satış yapmak içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkanda hırsızlık yapmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine delalet eder.

Kahve falında dükkandan alışveriş yapmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir