AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarmaş dolaş gezmek

Kahve falında sarmaş dolaş gezmek

Kahve falında sarmaş dolaş gezmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarmaş dolaş gezmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermeniz insanları size yardıma çekebilir.

Kahve falında sarmaş dolaş gezmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarmaş dolaş görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle sarmaş dolaş olmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle sarmaş dolaş olmak şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle sarmaş dolaş olmak yaşam standartlarının da yükseleceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sarmaş dolaş olmak sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, bunun farkına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz lahana sarması görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarma sigara içmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir