AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle sarmaş dolaş olmak

Kahve falında sevgiliyle sarmaş dolaş olmak

Kahve falında sevgiliyle sarmaş dolaş olmak alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, daha kötü günler yaşayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle sarmaş dolaş olmak gördüyseniz:

  • Herşeyden önce gereksiz harcamalara eğilimlisiniz.

Kahve falında sevgiliyle sarmaş dolaş olmak dertlerin yükünden kurtulacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına yorulur.

Kahve falında sarmaş dolaş olmak borçlarının kendisini çok aşacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle sarmaş dolaş olmak evlatların hayırsız çıkacağına, birçok yeni fikir edinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarmaş dolaş görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle sarmaş dolaş olmak maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında sarmaş dolaş gezmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir tencere yaprak sarması görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil yaprak sarması görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir