AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle sarmaş dolaş olmak

Kahve falında biriyle sarmaş dolaş olmak

Kahve falında biriyle sarmaş dolaş olmak insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle sarmaş dolaş olmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde halledilmesinde ısrar etmeniz, olayların daha da kötüye gitmesi anlamına gelebilir.

Kahve falında biriyle sarmaş dolaş olmak tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında sarmaş dolaş gezmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, bahtının güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle sarmaş dolaş olmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle sarmaş dolaş olmak güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarmaş dolaş olmak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, büyük bir yenilgi alacağına yorulur.

Kahve falında sarmaş dolaş görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında etli sarma yemek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lahana sarma yemek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir