AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarmaş dolaş görmek

Kahve falında sarmaş dolaş görmek

Kahve falında sarmaş dolaş görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, sorunlarının biteceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, çok zor duruma düşüleceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarmaş dolaş gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler size zarar verebilir.

Kahve falında biriyle sarmaş dolaş olmak büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında sarmaş dolaş olmak çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sarmaş dolaş görmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle sarmaş dolaş olmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine delalettir.

Kahve falında sarmaş dolaş gezmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle sarmaş dolaş olmak iş ve mekan değiştireceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına yorulur.

Kahve falında sarma sarmayı görmek ona mutluluk getireceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarma görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir