AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarmaş dolaş olmak

Kahve falında sarmaş dolaş olmak

Kahve falında sarmaş dolaş olmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında sarmaş dolaş olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sonrasında pişmanlık duyacağınız kararlar almanıza veya hareketlerde bulunmanıza neden olabilir.

Kahve falında sarmaş dolaş gezmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle sarmaş dolaş olmak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, sürekli bağırıp çağıracağına yorulur.

Kahve falında sarmaş dolaş görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarmaş dolaş olmak yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına delalettir.

Kahve falında biriyle sarmaş dolaş olmak geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında bir erkekle sarmaş dolaş olmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, iş hayatının düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarma sardığını görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine işarettir.

Kahve falında tencerede sarma görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir