AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu ayakkabı silmek

Kahve falında çamurlu ayakkabı silmek

Kahve falında çamurlu ayakkabı silmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında çamurlu ayakkabı silmek gördüyseniz:

  • Ödün vermek zorunda hissetmeniz gerekmiyor.

Kahve falında ayakkabıdan çamur silmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı çamurunu silmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında çamurlu ayakkabı silmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine yorulur.

Kahve falında çamur silmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına tabir olunur.

Kahve falında çamuru silmek daha çok kazanmaya başlayacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin ayakkabısını silmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabını silmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabıyı silmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir